Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. [Повече информация]

Доставка

Минимална сума за поръчка в сайта - 20,00лв.
Всички поръчки, направени до 13:30ч. в работен делничен ден (от понеделник до петък) и при наличност на всички артикули, се обработват и изпращат до 2 работни дни и се получават според графика на куриерската фирма. Артикулите на които е записано в описанието, че са ръчна изработка, може да бъдат обработени и изпратени до 5 работни дни (в редки случай).
Доставката се извършва с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди, обикновено в рамките на 1 до 3 работни дни (в зависимост от населеното място). Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на куриер. Всички пратки се изпращат с опция "ПРЕГЛЕД И ТЕСТ". Всеки клиент се задължава да прегледа пратката си при получаване пред куриера за да гарантира верността и цялостта на поръчаните артикули, в противен случай, повреден или сгрешен артикул не може да бъде заменен.


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Предлагаме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчани артикули на стойност над 99лв с ДДС до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди!

При желание от страна на клиента за доставка с куриерска фирма различна от тази с която работим, стойността на доставката се заплаща (за поръчките на стойност над 99лв.).


За поръчки на стойност под 99лв.
Клиентите имат възможност да изберат най-удобния за тях начин на доставка:

Доставка до офис на куриерските фирми с която работим (Еконт и Спиди)
За повечето градове и големи населени места, доставката е в рамките на следващият работен ден. Цената на куриерската услуга варира в зависимост от теглото и наложения платеж на поръчката Ви. Приблизителна стойност от 7,00лв. до 9,00лв.

Доставка до желан адрес в страната (доставка с Еконт и Спиди)
За повечето градове и големи населени места, доставката е в рамките на следващият работен ден. Цената на куриерската услуга варира в зависимост от теглото и наложения платеж на поръчката Ви. Началната стойност от която започват цените е 8,00лв., а крайната варира.

За всички поръчки, направени след 13:30ч. в работен ден, събота и неделя, по възможност се обработват през първият работен ден и се изпращат от 2 до 4 работни дни. Получават се според графика на куриерската фирма.
Доставки НЕ СЕ извършват в почивните дни и официалните празници.

Документи
Всяка доставка се придружава от фактура с касов бон (при предварително изискана от клиента) или само касов бон - издава се от куриерската фирма.

ВАЖНО
1. Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест, а такива в които има чуплив артикул, биват застраховани. Всеки клиент се задължава да прегледа пратката си при получаване пред куриера за да гарантира верността и цялостта на поръчаните артикули, в противен случай, повреден или сгрешен артикул не може да бъде заменен.
2. Всеки клиент решил да върне пратката си след получаването й, заплаща куриерските услуги в двете посоки.
3. Веднага след предаване на стоката на куриер, Търговецът се освобождава от риска, който се прехвърля върху Клиента. Търговецът не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
4. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на Търговеца. В случаите когато от Търговеца са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката Търговеца не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
5. При предаване на стоката Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.
6. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Търговеца се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока и да не изпълнява бъдещи заявки от конкретният клиент.